Wie is de volgende deelnemer?

Vanuit het team Mid-Life Road Trip zijn we enorm blij dat we er zich al een aantal deelnemers hebben aangemeld voor onze Road Trip, kriskras door Europa. Maar we kunnen ook echt nog wel wat deelnemers gebruiken. Je zou ons enorm helpen door mensen te taggen in dit Facebook bericht die mogelijk interesse hebben. Onze pagina delen onder je vriendengroep is helemaal super! Op die manier hopen we ons bereik te vergroten en potentiële deelnemers te bereiken.  We zijn je enorm dankbaar als ons wilt helpen in het bereiken van mogelijke deelnemers!

There is only one Mid-Life, Live it!

http://www.mid-liferoadtrip.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s